Dental Kemik Cerrahisinde İleri Teknikler (Kadavra Uygulamalı)
Yeni Tarih Belirleniyor

Eğitimde, atrofik ve/veya rezorbe çenelerde sert doku rekonstrüksiyonları ile horizontal ve vertikal kemik ogmantasyonları konusunda 6 ayrı metod detaylı olarak ele alınacaktır. Katılımcılara öncelikle doğru teşhis ve tedavi protokolü anlatılacak, teşhis sonrası, tedavi için blok kemik eldesi, fiksasyonu ve ogmentasyon sonrası tedavi edilen bölgenin yumuşak doku ile doğru bir şekilde kapatılması analatılacaktır. Bütün işlemler uygulamalı bir şekilde gösterilecektir.

14500.00 TL ( 423.17 USD - 387.37 EUR )
Dental Kemik Cerrahisinde İleri Teknikler Kursu - 14500.00 TL

Eğitim Künyesi

  • Kurs Etiket No
    V010170DKC01TR090IST
  • Eğitmen(ler)
    Prof. Dr. Ezher Dayısoylu
    Prof. Dr. Seda Özturan
  • Başlangıç Tarih ve Saati
    Yeni Tarih Belirleniyor
  • Planlanan Bitiş Zamanı
    Yeni Tarih Belirleniyor
  • Şehir
    İstanbul
  • Mekân
    İDEA Deneysel Ar-Ge & Eğitim Merkezi
  • Öğretim Yöntemi
    Teorik Anlatım, Taze İnsan Kadavrası Üzerinde Uygulama, Ders Notları, Demonstrasyon
  • Dil
    Türkçe
  • Eğitim Sorumlusu
    İlhan Köse
    +90 555 518 87 27
    [email protected]
  • Kayıt Formu

Eğitime Dair

Geçmişten günümüze, eksilen dişlerin yerini doldurmaya yönelik tedaviler arasında en başarılısı ve hastalar tarafından en çok kabul göreni dental implantlar olmuştur. Ancak çoğu zaman hastalar doktorlarına tedavi için başvurmakta gecikirler. Son derece konforlu ve kolay olan implant uygulaması hekim ve hasta için zor bir sınava dönüşebilir.

Rezorbe olan çenelerin onarımı, ileri derecede bilgi ve deneyim gerektirir. Rejeneratif tedavilerde başarı, otojen greftleme teknikleri ile gerçekleştirilen ogmentasyonlardan geçer. Ogmentasyon aslında hekimin becerisine  tabidir.

Hekimlerin öğrencilik döneminde ileri cerrahi tekniklerini öğrenme imkanı bulunmaz ve bu konu uzmanlık eğitimi gerektirir. İmplant uygulamalarında gerek el becerisi, gerek bilgi ve birikim anlamında ilerlemiş olan ve daha girift işlemlere geçmek isteyen hekimler için en doğru seçenek, söz konusu cerrahi işlemleri kadavralar üzerinde bizzat yaparak öğrenmek olacaktır.

Türkiye’de kadavra uygulamalı eğitimlerin öncüsü ve tartışmasız lideri olan VESTA, hekimlerin bu yöndeki bilgi ve tecrübe ihtiyacını karşılamak üzere Dental Kemik Cerrahisinde İleri Teknikler Kursunu tasarladı.

Uluslararası akademik tecrübeye sahip iki değerli eğitmen, Doç. Dr. Ezher Dayısoylu ve Doç. Dr. Seda Özturan tarafından verilecek olan eğitim, iki gün boyunca taze insan kadavraları üzerinde uygulamalı olarak yapılıyor.


SADECE 12 KİŞİ

Dental Kemik Cerrahisinde İleri Teknikler Kursu, uygulama açısından gayet yoğun bir programa sahip. Bundan dolayı, öğrenim kalitesini üst seviyede tutabilmek amacıyla kurs kontenjanı sadece 12 kişi olarak belirlendi.

Siz de implant cerrahisindeki bilgi ve beceri sınırlarını daha da yukarı taşımak isteyen hekimlerdenseniz, gecikmeden arayın, yerinizi ayıralım.


DİNLE – İZLE – UYGULA

Dental Kemik Cerrahisinde İleri Teknisler Kursunda kursiyer hekimler, her biri ayrı bilgi ve tecrübe gerektiren 6 farklı cerrahi işlemi önce teorik olarak, slaytlar eşliğinde dinleyecekler.

Teorik olarak anlatılan her bir cerrahi porsedür, eğitmenler tarafından master kadavra üzerinde gerçekleştirilecek ve kursiyer hekimler kendi ekranlarından izleyecekler.

Ardından ise bütün hekimler, kendilerine tahsis edilen kadavralar üzerinde sözkonusu işlemi eğitmenler nezaretinde bizzat yaparak tecrübe kazanacaklar.


Kadavrada Hangi Uygulamaları Yapacaksınız?

Kurs boyunca katılımcılar oldukça yoğun teorik ve pratik eğitim alacaklardır.

İki gün süreli eğitimde katılımcılara öncelikle doğru teşhis ve tedavi protokolü anlatılacak, teşhis sonrası, tedavi için blok kemik eldesi, fiksasyonu ve ogmentasyon sonrası tedavi edilen bölgenin yumuşak doku ile doğru bir şekilde kapatılması analatılacaktır. Bütün işlemler uygulamalı bir şekilde gösterilecektir.

Eğitimde, atrofik ve/veya rezorbe çenelerde sert doku rekonstrüksiyonları ile horizontal ve vertikal kemik ogmantasyonları konusunda 6 ayrı metod detaylı olarak ele alınacaktır.

1. İnterpozisyonel greftleme
2. Alveolar split osteotomisi
3. Khoury tekniği
4. Bone ring tekniği 
5. Nazal taban yükseltme
6. Sinir lateralizasyonu  şeklinde yapabiliriz.


Kadavra Üzerinde Çalışmak Niçin Önemli?

Eğitimde kullanılacak olan taze insan kadavraları, formollenmemiş yani herhangi bir kimyasal işleme tabi tutulmamış, sadece dondurulmuş olduklarından, dokular tamamen gerçek yapılarını muhafaza etmektedir. Bu yüzden mesleğinizi uygularken karşılaşacağınız riskleri önceden görme, dokuları yakından inceleme ve gerçek dokular üzerinde çalışma imkanı bulacaksınız.


Katılım Ücreti ve Ödeme Kolaylıkları

Eğitime Katılım Ücreti (KDV Dâhil)

İlk 10 Kayıt İçin: 14.500 TL
11. Kayıttan İtibaren: 16.000 TL

Fiyata Dahil: 2 günlük Kadavra Uygulamalı Dental Kemik Cerrahisinde İleri Teknikler Kursu, teorik ve uygulamalı eğitimler, malzeme ve ekimpan, eğitim dokümanları, öğle yemekleri, çay-kahve servisi, sertifika.


Koltuğumu Garantilemek İçin Ücretin Tamamını Ödemek Zorunda mıyım? 

VESTA Akademi, bazı kurslara özel olmak üzere yeni bir seçenek daha sunuyor.

Kurs kayıt ücreti 5.000 TL ve daha yüksek olan eğitimlerde geçerli olmak üzere, eğitim tarihine 2 aydan daha uzun bir süre varsa, sadece 1.000 (bin) TL ödeyerek kaydınızı kesinleştirebilir, eğitimdeki koltuğunuzu garantileyebilirsiniz.

Ücretin kalan kısmını ise eğitim tarihine 45 gün kala, kredi kartı veya havale/eft yoluyla ödeyebilirsiniz.


Kredi Kartına Taksit

Katılım ücretini World, Bonus veya Maximum kredi kartınızla vade farksız 5 taksitte, diğer kredi kartlarıyla 2 taksitte ödeyebilirsiniz.

Size Uygun Ödeme Şekli

Size en uygun ödeme şeklini belirlemek ve detaylar hakkında bilgi almak için

0212 481 02 20
0555 518 87 27
no’lu telefondan İLHAN KÖSE ile görüşebilirsiniz.

 

Bunlar da ilginizi çekebilir

SON 3 KOLTUK
03.11.2024 09:00 - 03.11.2024 17:00
Dijital Fotoğrafçılık ve Dijital Gülümseme Tasarımı
30.11.2024 09:00 - 01.12.2024 16:30
Klinik Pratiğinde Sabit Protezler Kursu
21.12.2024 09:00 - 22.12.2024 17:00
Çene Eklemi Rahatsızlıkları Teşhis, Tedavi ve Splint Yapım Kursu
17.11.2024 09:00 - 17.11.2024 17:00
Yumuşak Doku Yönetimi: Diş-İmplant Çevresi Dişeti Çekilmeleri, SDG ve SEBG Kursu
07.12.2024 09:00 - 08.12.2024 17:00
Kapsamlı İmplantüstü Protez Eğitimi
01.12.2024 09:00 - 01.12.2024 17:00
Klinikte Uygulanabilir Oklüzyon Kursu